De nieuwe Amsterdam Enjoy is uit

Magazine   •   Mei 2017

Een paar keer per jaar maakt Zin in vorm samen met Judith Bobeldijk (hoofdredactrice en uitgeefster), Larissa Quaak ((eind)redactrice) en Mijanou Edink (redactie) het magazine Amsterdam Enjoy. Een magazine over – de naam zegt het al – Amsterdam en de vele leuke dingen die je er kunt beleven. De ondertitel van het magazine luidt: ‘Voor de nieuwsgierige geest’, wat aangeeft dat we niet de platgetreden paden bewandelen, maar de lezer de leuke, speciale en bijzondere plekjes laten zien die onze hoofdstad rijk is.

Het is altijd weer heel bijzonder dat we met zo’n klein team een volwaardig magazine kunnen maken. Het magazine zet altijd één kunstenaar centraal en belicht een gedeelte van onze hoofdstad. Dat kan de geschiedenis van bijvoorbeeld stadsdeel Oud-Zuid zijn of een thema, zoals water of parken. Zin in vorm is verantwoordelijk voor de vormgeving, lay-out en de traffic (het contact met adverteerders en kunstenaars).

Dit is de juni/augustus-editie waarin je de kunstwerken van de Japanse kunstenares Yoko d’ Holbachie kunt bewonderen. Misschien denk je wel, dat is vast photoshop, maar nee … Yoko’s schilderijen zij gemaakt in olieverf, echt ouderwets handwerk dus. We belichten dit keer ook het Rokin en de Nieuwezijds Voorburgwal én vertellen over de geschiedenis van deze oude Amsterdamse straten.

Wil je het magazine helemaal bekijken, kijk dan op www.amsterdamenjoy.nl. Hier kun je door het huidige magazine bladeren en ook allle vorige edities bekijken. Enjoy!

  • Grafisch ontwerp

  • Traffic control