In memoriam

Aan het einde van de warme zomer van 2018 overleed mijn lieve partner, compagnon en muze Inger Hollebeek. Ze was al geruime tijd ziek, maar met haar uithoudingsvermogen en kracht wist ze haar ziekte ruim vier jaar de baas te blijven. Totdat ook zij het lot niet langer kon ontlopen en Inger eind augustus haar stoffelijke lichaam verliet.

Inger was een belangrijke pijler voor Zin in vorm. Ze verzorgde de fotografie en alle teksten, en ontwierp websites voor onze klanten. Ook was ze medeoprichtster van Taalvoutjes, de Facebookpagina waar grappige taalmissers worden gedeeld. Ingers taalgevoel en nuchtere kijk op fotografie en mijn gevoel voor vormgeving zorgden voor een krachtige combinatie. Ze wordt door mij en vele mensen in haar omgeving erg gemist.

Ik beloofde Inger om Zin in vorm voort te zetten zoals het bedoeld is, namelijk vormgeving, tekst en fotografie samenbrengen tot een alles-in-één-servicebureau. Daarom ben ik een nieuwe samenwerking aangegaan met een fotograaf en een tekstschrijfster die ik hieronder graag voorstel.

MAARTEN VAN CLEEF
fotograaf

Maarten is een echte duizendpoot die overal voor in is. Ik ontmoette hem ooit op een festival en we ontdekte dat we beide elektronische muziek en vooral het produceren van muziek gemeen hebben. Maarten fotografeert al vele jaren. Bruidsfotografie, portretten, interieurs en evenementen, alles komt voorbij op zijn website. Hij werkt snel, is inventief, creatief en spot-in!

LinkedIn

MARIËLLE VAN DER GROEN
tekst & eindredactie

Hoi, ik ben Mariëlle. Al meer dan 15 jaar ben ik werkzaam als corrector en eindredacteur. Het is altijd weer geweldig om te zien hoe iets begint met een idee en na een proces waarin fotografie, tekst en vormgeving samenkomen, eindigt in een prachtig boek, een informatieve folder of een mooie website.

Ongeveer 10 jaar geleden begon ik met mijn eigen tekstbureau, dat de naam Omdat heeft gekregen. Omdat het zo’n lekker gewoon Nederlands woord is. Maar vooral Omdat alle teksten de goede zorg verdienen van een redacteur met liefde voor de Nederlandse taal. Of het nu gaat om een websitetekst, reclamemateriaal, jaarverslagen, manuscripten, boeken of ander geschreven materiaal, elke tekst verdient een redacteur met een scherpe blik die de laatste foutjes eruit haalt.

LinkedIn

JEROEN ROBBERTSEN
vormgever 

Hoi, ik ben Jeroen. Ik creëer, dus ik besta. Iets maken waar een klant heel erg blij van wordt, geeft mij enorme voldoening. Het bedenken, ontwerpen en toepassen van een idee is een bijzonder proces waar ik de klant graag bij betrek. Een goed eindresultaat komt wat mij betreft namelijk vooral tot stand door een goede samenwerking met de klant.

Als vormgever heb ik ruim vijftien jaar ervaring in het ontwerpen van verschillende producten, zoals advertenties, brochures, flyers, magazines en boekontwerpen. Dat ik mijn carrière begon als drukker, heeft als voordeel dat ik het drukproces van a tot z ken. Wij kunnen je bij tekst- en ontwerpbureau Zin in vorm daarom tijdens het hele proces begeleiden.

LinkedIn

Ons werk

BEKIJK HIER AL ONS WERK. OF GA NAAR DE APARTE PAGINA’S VOOR VORMGEVING, FOTOGRAFIE, TEKST EN WEBSITES.

Ons werk

Afspreken?

HEB JE EEN FANTASTISCH IDEE WAAR WE JE BIJ KUNNEN HELPEN?

Neem contact op