Project Description

Portfolio

Amsterdam Enjoy is een magazine voor de nieuwsgierige geest. ZininVorm verzorgt niet alleen de vormgeving en lay-out maar ook de traffic. Het gratis magazine word drie keer per jaar uitgegeven en verspreid door heel Amsterdam.

Project details

Omvang:
64 full color pagina’s in een oplage van 14.000 exemplaren.

De inhoud

Amsterdam Enjoy is niet zomaar een advertentie- boekje. Elke editie behandelt een bepaald gedeelte van Amsterdam. Zo is er een Wallen-editie gemaakt, een De Baarsjes editie, maar ook een editie over ‘t IJ. Dit maakt Amsterdam Enjoy tot een verzamel object. De boekjes worden door veel Amsterdammers gespaard.

Kunst

Kunst is een essentieel onderdeel van dit magazine. In elke editie staat er een (internationale) kunstenaar centraal. Van bekende kunstenaars zoals Herman Brood, Erwin Olaf en minder bekende zoals Naoto Hattori (hiernaast). Een selectie van het werk wordt zowel op het cover als in het binnenwerk wordt getoond. Ook plaatsen we een uitgebreid interview met de kunstenaar.

Adverteerders

De advertenties en advertorials zijn de ruggengraat van dit gratis magazine. Amsterdam Enjoy heeft een neusje voor leuke nieuwe winkeltjes, restaurants en koffietentjes. Kleine ondernemingen die voor niet al te veel geld een advertentie kunnen reserveren. ZininVorm zorgde voor de traffic, opmaak en lay-out van deze advertenties.